De politie werd zaterdagmiddag gealarmeerd in verband met een mogelijke overval bij een winkel in de Haarlemmerstraat. (Foto's: Regio Leiderdorp Media)

Twee keer overval in Leiden

Zaterdag is schoenenwinkel Ziengs aan het einde van de middag overvallen. De politie kreeg rond 17.15 de melding dat de winkel in de Haarlemmerstraat in Leiden was overvallen door een man.

Of het daadwerkelijk om een overval ging, of om een brutale diefstal is nog niet bekendgemaakt. Wel zijn er goederen uit de winkel weggenomen. Bij het incident raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de dader. Een man met een donkere huidskleur, een zwarte jas, blauwe spijkerbroek en een hoedje.

Zaterdagavond rond 23.10 uur laat werd de politie nogmaals gebeld in verband met een overval. Dit keer ging het om een melding over een woningoverval in de Torenmolen bij winkelcentrum De Kopermolen in Leiden. Meerdere eenheden kwamen ter plaatse. Wat er zich precies heeft afgespeeld is onduidelijk. De politie heeft de omgeving doordocht, maar of er uiteindelijk iemand os gevonden is niet duidelijk.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×