Doel van de campagne is dat mensen lokaal hun inkopen doen. (Foto: Fotografie Lavinia)

Lokale campagne ‘Shop in Leiderdorp’ gestart

De lokale campagne ‘Shop in Leiderdorp’ is van start gegaan. Doel van de campagne is dat mensen lokaal, bij winkels in het dorp, hun inkopen doen en gebruikmaken van lokale dienstverleners.

Mensen die iets bij een onderneming in Leiderdorp hebben gekocht, kunnen de gegevens van de kassabon of factuur doorgeven via de website www.shopinleiderdorp.nl. Het is belangrijk de bon te bewaren. De actie loopt van 6 tot en met 22 december. Vijf winnaars ontvangen uit handen van de kerstman een Leiderdorps kerstpakket.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse ondernemersvereniging (LOV). “Het is belangrijk dat onze lokale economie wordt versterkt. Leiderdorpse ondernemers sponsoren ook vaak lokale sportclubs. Verder hebben ondernemers het best zwaar, denk bijvoorbeeld aan de hoge energieprijzen en de krappe arbeidsmarkt”, zegt wethouder Herman Romeijn.

LOV-voorzitter Lorien de Roode onderstreept de gedachte dat het belangrijk is om bij lokale ondernemers te kopen. “Vergeet dus niet om de kassabon te vragen in de actieperiode, en deze goed te bewaren”, aldus De Roode.

Op zaterdag 23 december krijgen de winnaars hun kerstpakket uit handen van de kerstman.

 

Leiderdorp Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×