Het kerstdiner van de LOV werd een moorddiner bij Brasserie Park in Leiderdorp. (Foto: Rudeboy Media B.V.)

LOV voorzitter pleegt 'moord' tijdens kerstdiner

De voorzitter van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging Leiderdorp (LOV) werd donderdagavond onder politiebegeleiding afgevoerd, nadat ze een moord had gepleegd. Haar alter ego Gerda pleegde de moord op topmodel Mischa, omdat ze vond dat de vleeskeuring van modellenwedstrijden niet kan.

Tijdens het kerstdiner van de LOV vond er een moorddiner plaats, waar dertig ondernemers aan deelnamen. De bestuursleden van de LOV werden als verdachten aangemerkt en de aanwezige leden van de LOV moesten er in groepjes achter zien te komen wie de moord gepleegd had. Uiteindelijk bleek dus het alter ego van voorzitter Lorien de Roode de moord gepleegd te hebben.

De ondernemersvereniging organiseert jaarlijks een kerstdiner voor haar leden. Voorheen gebeurde dat in gala en vorig jaar voor het eerst in ‘foute kerst-outfit’. Dit jaar werd het kerstdiner dus omgetoverd naar een moorddiner, dat werd gehouden bij Brasserie Park.

De volgende bijeenkomst van de LOV vindt dinsdag 2 januari 2024 plaats. Dan wordt er tussen 17.30 en 19.30 uur een nieuwjaarsreceptie gehouden bij Grandcafé Hofplein. Niet alleen leden zijn hierbij welkom, ook ondernemers die geen lid zijn van de vereniging kunnen proosten op het nieuwe jaar. Aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie kan via www.lovleiderdorp.nl.

Economie Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×