De leerlingen werden bij de inspiratiesessie uitgedaagd om de kerstkaarten een persoonlijk tintje te geven. (Video: Brigit Disseldorp)

Leerlingen Bonaventura Agora schrijven kerstkaarten voor bewoners zorgcentrum Roomburgh

Op het Bonaventura Agora Leiden krijgen de leerlingen regelmatig een les of inspiratiesessie van een ouder of professional. Maandag was het de beurt aan Susanne Kobus, een ouder van één van de leerlingen. Samen met de leerlingen schreef zij kerstkaarten voor bewoners van zorgcentrum Roomburgh.

De leerlingen werden bij de inspiratiesessie uitgedaagd om de kerstkaarten een persoonlijk tintje te geven. “Ik heb geschreven dat het leuk is als ze een fijne kerst hebben en een fijne jaarwisseling, en dat ik het zelf altijd super gezellig vind met al die lichtjes”, vertelt een van de leerlingen. Een andere leerling wenst de bewoners ook een fijne kerst. “En dat we deze actie doen, heb ik ook opgeschreven”, vertelt een ander. De kaarten worden aankomende donderdag door de leerlingen afgegeven bij zorgcentrum Roomburgh.

Bij Agora mogen leerlingen vanuit hun interesses op zoek naar talenten en ambities. In de ochtenden kunnen leerlingen zich inschrijven voor inspiratiesessies. Deze worden gegeven door ouders van leerlingen die iets over een beroep komen vertellen of gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Ook professionals komen langs om hun verhaal te doen.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×