Jan Stroomer vertelt over de actie en het album. (Foto: Sleutelstad)

Crowdfunding Leidse band The Stream verlengd

Jan Stroomer probeert met zijn band The Stream via crowdfunding 6.500 euro binnen te halen voor het uitgeven van het album ‘Nature Calls’ op vinyl en cd. Inmiddels gaven 111 donateurs een bijdrage en daarmee werd vrijdag de grens van tachtig procent van het op te halen bedrag overschreven.

Met het behalen van die drempel heeft het platform ‘Voor de Kunst’ de campagne met vijf dagen verlengd. The Stream heeft tot en met 27 december de tijd om het resterende bedrag op te halen. Het gaat nog om 956 euro.

“We hebben een paar mooie nieuwe tegenprestaties op de campagnepagina toegevoegd”, laat Jan Stroomer weten. Het gaat om tickets voor de show op 28 maart 2024 waar de band het album wil presenteren, een digitale versie van het album in mp3 en een huiskamerconcert van voorman Jan Stroomer.

“Het bedrag is momenteel minder dan de beoogde honderd procent, maar we kunnen het project alsnog volledig laten slagen. Als we het aantal te persen cd’s en lp’s iets terugschroeven, dan wordt de fysieke uitgave van Nature Calls alsnog een feit. En dat allemaal dankzij jullie hulp. Geweldig”, meldt de band enthousiast.

Eerder deze maand vertelde Jan Stroomer al over het nieuwe album in ons programma Cultuur071.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×