Overval tankstation Lammenschansweg
(Foto: Regio15)

Getuigen gezocht na overvallen op tankstation

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de twee overvallen op een tankstation aan de Lammenschansweg die in het afgelopen lange kerstweekend plaatsvonden. Of de twee overvallen door dezelfde dader zijn gepleegd, is nog niet bekend. Wel ging het beide keren om een man die lopend het tankstation binnenkwam.

De eerste overval vond plaats op zaterdag 23 december om 0.15 uur ’s nachts. De tweede overval dinsdag 26 december rond 5.00 uur ’s morgens. Er is niets buit gemaakt.

Signalement
Na de tweede overval is het volgende signalement van de overvaller gegeven. Het gaat om een man die een grijze trainingsbroek, een blauwe jas van het merk Under Armour en een zwarte bivakmuts droeg.

Camerabeelden
De politie onderzoekt de overvallen en komt dus graag in contact met getuigen. Wie voor, tijdens of na de overvallen iets opvallends heeft gezien in de buurt van het tankstation aan de Lammenschansweg of op een andere manier informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt dringend verzocht zich te melden. Ook hoopt de politie op camerabeelden. die kunnen worden verzonden via dit formulier op de website van de politie.

112 Sleutelstad Leiden Overvallen Tankstation


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×