(Foto's: Chris de Waard)

Brasserie Groep neemt Babbels over

De Brasserie Groep heeft Babbels overgenomen. De horecazaak aan de Boisotkade wordt de komende maanden flink verbouwd en heropent in februari of maart als ‘Petit café Anna et Fred’. “Met leuke kleine Franse gerechtjes, maar uiteraard ook een mooi glas wijn. Ook gaan we open voor koffiedrinkers met een lekker stuk appeltaart van de Brasserie Groep”, laat mede-eigenaar Bob Meijer aan Sleutelstad weten.

Maar wie zijn dan Anna en Fred? “Jij wilt echt alles weten”, lacht Meijer. “Anna is mijn vrouw Annouk en Fred is de chef van De Poort die twee zaken gaat bestieren. “We hopen half februari open te gaan,  maar dat is echt hopen, want er nog is aardig wat werk te verzetten.”

Rederij
Volgens Meijer wordt de zaak weliswaar helemaal opnieuw opgebouwd, maar blijft het ‘Babbels-gevoel’ behouden. Ook blijft het mogelijk om vanaf te Boisotkade aan boord te stappen van een van de boten. Babbels gaat verder als rederij, dus de naam blijft wel behouden. “Je kunt ons alleen nog appen voor een boot zonder catering of varen met je eigen hapjes en drankjes.”, staat op de website. “Voor bootreserveringen met catering kun je bellen of mailen met de Brasserie Groep.”

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×