De Leiderdorpse burgemeester Tjarda Struik legde de nadruk op verbinding in haar eerste nieuwjaarstoespraak. (Video: Brigit Disseldorp en foto's: Chris de Waard)

Burgemeester Struik legt nadruk op verbinding bij eerste nieuwjaarstoespraak

2023 was voor Leiderdorp een bijzonder jaar. Het was het jaar dat het dorp een nieuwe burgemeester mocht verwelkomen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag blikte burgemeester Tjarda Struik terug op haar eerste maanden als burgemeester.

Aankomend jaar gaat er hard gewerkt worden op politiek gebied in Leiderdorp. Zo wil de gemeenteraad dat er meer gebouwd gaat worden. Het gaat dan zowel om woningbouw als om faciliteiten in het dorp. Ook parkeerproblemen krijgen aandacht. Net als winkelboulevard De Baanderij. Die staat op de agenda om verder doorontwikkeld te worden.

Op het gebied van evenementen belooft stichting Vrienden van het Oude Dorp dat dit jaar niet anders wordt dan voorgaande jaren, maar wel leuker. Burgemeester Tjarda Struik hoopt inwoners het komende jaar niet zullen schromen om naar haar toe te komen en in gesprek te gaan over zaken die ze bezighouden. “Op dit moment ben ik vooral heel benieuwd naar Leiderdorp”, aldus de burgemeester.

Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×