(Foto: Emile van Aelst)

Benefietavond voor broertjes met Duchenne brengt bijna 14.500 euro op

Patricia Dros, de moeder van Desley en Kenji, is een inzamelingsactie gestart om een rolstoelbus voor haar zoons aan te schaffen. Haar zoons lijden aan de ongeneeslijke spierziekte Duchenne. Ze hoopt een bedrag van 30.000 euro op te halen voor haar zoons. Er is al ruim 17.000 euro ingezameld, waarvan bijna 14.500 euro tijdens een speciale benefietavond.

Doordat de jongens steeds meer rolstoelafhankelijk worden, is een rolstoelbus van belang. “De bus neemt de ziekte helaas niet weg maar zal alles net wat makkelijker maken” meldt Dros op de pagina van de crowdfundingsactie die ze is gestart.

Op de benefietavond waren meerdere optredens van onder andere John Zoet en Danny Zuijderwijk. Daarnaast konden bezoekers meedoen aan twee loterijen en werd een shirt van voetballer Sjaak Zwart geveild. Het shirt leverde 1350 euro op. De entree kostte 25 euro. Alles bij elkaar werd er op de benefietavond 14.465 euro opgehaald, bijna de helft van het streefbedrag. De rest hoop Dros in te zamelen met de crowdfundingsactie.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×