Er stond een file van Rotterdam tot aan Zoeterwoude-Rijndijk. (Bron: Google Maps)

File van 28 kilometer na ongeluk op A4

Op de A4 richting Amsterdam staat een file van ruim een uur. Dat komt door een ongeluk tussen Zoeterwoude-Rijndijk en Leiderdorp. Op het dieptepunt stond het verkeer volgens Rijkswaterstaat over een lengte van 28 kilometer vast. Ook op andere snelwegen is het donderdagochtend druk.

Door het ongeluk op de A4 is de linkerrijstrook dicht. Om 8.45 uur doe je er een uur langer over, concludeert de ANWB. Op dat moment is de file nog dertien kilometer lang. Hoe het ongeluk kon gebeuren en of er gewonden zijn, is niet bekend.

Regio
Ook op andere snelwegen in de regio – en andere delen van de A4 – is het druk, mede als gevolg van ongelukken. Zo staat er op de A12 richting Den Haag tussen Bleiswijk en Voorburg zo’n twaalf kilometer file. Daar is de vertraging ruim een kwartier.

Dat geldt ook voor de A44 richting Den Haag tussen Oegstgeest en Wassenaar. Daar ben je een kwartier langer onderweg. De andere kant op, van Oegstgeest tot de afrit Noordwijkerhout, is het ook druk. Dat komt door een ongeluk. Je doet er daar twintig minuten langer over.

Op de A12 richting Utrecht is het ook filerijden tussen Gouda en Nieuwerbrug. Op die route is de extra reistijd ook twintig minuten.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×