Het nieuwe pand van Hospice De Mare aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp. (Foto: Felix Straatsma)

Discoavond om geld op te halen voor Hospice De Mare

Rotary Club Leiderdorp organiseert vrijdag 22 maart een discoavond om geld op te halen voor Hospice De Mare, dat verhuist van de Hazenboslaan in Oegstgeest naar de Hoogmadeseweg in Leiderdorp. Om te kunnen voortbestaan of – zoals nu – te verhuizen naar een nieuw pand, is het hospice afhankelijk van de financiële steun van derden.

Het gebouw waar Hospice De Mare in het tweede kwartaal van 2024 naartoe verhuist, is gloednieuw, maar nog niet af. “Er moeten nog zonnepanelen op het dak, er moet nog een tuin aangelegd worden, er moet nog aardig wat aan meubilair en andere dingen komen. Daar is heel veel geld voor nodig”, aldus Karin Mol, lid van de Rotary Leiderdorp.

Om geld in te zamelen, organiseert Rotary Leiderdorp in het clubhuis van voetbalvereniging RCL een discoavond met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. “Dus iedereen die dat leuk vindt, moet even zijn strakke broek met wijde pijpen uit de mottenballen trekken en gezellig komen dansen.” Aanmelden kan bij disco@rotaryleiderdorp.nl. Mensen die alleen komen, betalen 25 euro en krijgen daarvoor een gratis drankje. Ook de hapjes die de hele avond geserveerd worden, zitten hierbij inbegrepen. Neem je iemand mee, dan betaal je 40 euro voor twee mensen.

Degenen die graag een bijdrage willen leveren, maar niet los willen of durven te gaan op de dansvloer, hebben ook de mogelijkheid om een donatie te doen. Bovendien organiseert de Rotary Club, los van de muziek, een loterij ‘met fantastische prijzen’. Zo valt er bijvoorbeeld een zes gangenmenu te winnen bij De Dyck, een restaurant in Woubrugge dat vanwege haar duurzaamheid met een speciale, groene Michelinster bekroond is.

Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×