Burgemeester Van der Velden tijdens het maandelijkse gesprek met Chris de Waard.

Gesprek met burgemeester Peter van der Velden over aanranding vrouwen, tweede AZC en de RijnlandRoute

In het maandelijkse gesprek met burgemeester Peter van der Velden spreekt Chris de Waard dit keer met de burgemeester over de vrouwen en studentes die de afgelopen periode zijn lastiggevallen in het centrum van Leiden. Een van hen werd zelfs verkracht.

Ook vertelt Van der Velden over het tweede AZC waarmee Leiden wil voldoen aan de nieuwe opgave voor het opvangen van vluchtelingen nu eind van het jaar de spreidingswet van kracht wordt. Ook doet de burgemeester verslag van zijn werkbezoek aan de Corbulotunnel. Die tunnel onder Voorschoten maakt deel uit van de nieuwe verbindingsweg N434 die vanaf deze zomer de A4 en de A44 met elkaar verbindt. De nieuwe weg is onderdeel van de RijnlandRoute.

Het Gesprek met de Burgemeester wordt aan het begin van elke maand opgenomen en de dagen erna verschillende keren uitgezonden op tv.

Wie suggesties voor een thema heeft of een vraag wil stellen aan burgemeester Van der Velden kan een e-mail sturen aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Gesprek met de burgemeester


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×