Sinds enkele jaren is de start van de Smitsloo Groep Singelloop op de Lammermarkt. (Foto: Emile van Aelst)

Inschrijving Singelloop start zaterdag

De voorverkoop voor de 47e Smitsloo Groep Singelloop gaat zaterdag 16 maart van start. Een startbewijs kost 6 euro. De familieloop over de zeven Leidse singels is dit jaar op vrijdag 12 april.

Ook dit jaar zijn de startnummers te koop in verschillende winkels. De organisatie waarschuwt sporters dat Sportcity is afgevallen als voorverkoopadres. “Waar je in Leiden wel terecht kunt is: Sporthuis Wout Bergers, de Hardloopwinkel, Sporthuis de Zwarte Wolf, Bruna in de Bakkerstraat en Kievit Schoenen in het Level gebouw. Ook verschillende vestigingen van Bakker van Maanen en Sport2000 in het Winkelhof in Leiderdorp doen mee”, meldt organisator Gertjan van Geen.

Van Maanen
Dankzij de deelname van de bakkerijen is het voor inwoners van de Leidse regio makkelijker om aan een startbewijs te komen. “Er doen negen filialen van Van Maanen mee. Vijf in Leiden, en die in Langevoort in Oegstgeest, Santhorst in Leiderdorp, de Schoolstraat in Voorschoten en de Dorpsstraat in Zoeterwoude.”

Startschot
Op de dag van de loop zijn er ook nog startbewijzen te koop bij petit-restaurant De Valk (tot 16.00 uur) en vanaf 16.00 uur tot de start bij de marktkraam op de Lammermarkt, waar ook het startschot klinkt. Dan kost een startnummer 7 euro. De organisatie moedigt lopers dan ook aan om vooraf een kaartje voor de loop te kopen.

De opbrengst van de Smitsloo Groep Singelloop gaat naar acht verschillende goede doelen. Organisator Gertjan van Geen kwam in Sleutelstad Sport meer vertellen over de Singelloop en de goede doelen.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×