Nieuwstraat 7 in Leiden. (Foto: Cor Klein)

Incluzio Leiden start Koffiesjop voor mantelzorgers

Incluzio Leiden is gestart met een laagdrempelig initiatief gericht op mantelzorgers en degenen die zij verzorgen: de Koffiesjop. Iedere dinsdagochtend zijn mantelzorgers en degenen die door hen verzorgd worden welkom in de Nieuwstraat 7.

Marian Knol, mantelzorgcoach bij Incluzio Leiden: “Mantelzorger ben je soms 24/7. Dat zoiets een zware belasting kan zijn, zien we bij Incluzio regelmatig. Daarom zijn we onlangs met het initiatief gestart. Ons doel is mantelzorgers aan elkaar verbinden zodat zij steun vinden bij elkaar. Gastvrouwen en -heren en enthousiaste MBO-studenten zorgen voor een warm welkom, koffie met wat lekkers, gezelschap, een goed gesprek en ondersteuning.”

Iedere dinsdagochtend is de Koffiesjop ‘geopend’. Aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij. Mantelzorgers kunnen dan ook even tijd voor zichzelf nemen en de stad in.

Wie dit concept aanspreekt en gastvrouw of -heer wil worden en een centrale rol wil spelen in de ontwikkeling en coördinatie van de Koffiesjop, kan contact opnemen met Incluzio Leiden.

Meer informatie: Lidwine Tax, seniorencoach Incluzio (Lidwine.Tax@incluzio.nl , 06 574 444 92) 0f Marian Krol, mantelzorgcoach Incluzio (mkrol@incluzio.nl, 06 271 534 86).

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×