Het asfalt op de snelweg is dermate slecht dat het moet worden vervangen. (Foto: Sleutelstad)

Asfalt in slechte staat: A44 richting Amsterdam afgesloten

De A44 is woensdagavond en -nacht en donderdagavond en -nacht gedeeltelijk afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Het asfalt op de snelweg is dermate slecht dat het moet worden vervangen. Ook het Prins Clausplein gaat deels dicht. Daar kun je niet vanaf de A4 de A12 op rijden.

Op de A44 gaat het om het deel tussen de N206 bij Leiden (afrit 8) en de N208 bij Noordwijkerhout (afrit 3). De snelweg is afgesloten vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam. Dit deel A44 is zowel woensdag- op donderdagnacht als donderdag- op vrijdagnacht dicht. De weg wordt ’s avonds om 21.00 uur afgesloten en gaat de volgende ochtend om 5.00 uur weer open.

Het asfalt op de A44 is volgens Rijkswaterstaat op diverse plekken dermate slecht dat de veiligheid van de weggebruiker in het geding kan komen. Daarom worden de rijbanen opnieuw geasfalteerd. Volgende week is de andere rijrichting van de A44 aan de beurt. Dan gaat de snelweg drie avonden en nachten dicht, onder meer tussen Leimuiden en Warmond.

Je kunt woensdagavond en -nacht niet vanaf de A4, vanuit de richting Rotterdam, de A12 op. De verbindingsweg tussen beide snelwegen op het Prins Clausplein wordt afgesloten tussen woensdag 23.00 en donderdag 4.00 uur.

Het gaat om zowel de weg vanuit de richting Rotterdam naar Den Haag, als de weg vanuit de richting Rotterdam naar Zoetermeer en Utrecht. Vanuit de richting Amsterdam en Leiden is de A12 vanaf de A4 wel toegankelijk tijdens de werkzaamheden.

Leiden Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×