(Foto: Regio15)

Kinderen gewond bij botsing tussen fatbike en auto

Twee kinderen op een fatbike zijn maandagmiddag rond 16.00 uur gewond geraakt toen zij werden geschept door een auto. De automobilist wilde vanaf de Veurseweg in Voorschoten afslaan naar het pad dat onder andere naar restaurant ‘Tante Tokkie’ leidt. De bestuurder van de auto zag de fietser over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Voor behandeling van de slachtoffers werd naast politie en ambulancedienst ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. De traumahelikopter bleek uiteindelijk toch niet nodig en is niet geland.

De bestuurder van de fatbike is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere opzittende raakte alleen lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan de fatbike is aanzienlijk. De zwaar beschadigde fiets is door een van de ouders opgehaald met een busje. De auto liep schade op aan de zijkant.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×