(Foto's: Politie Wassenaar)

Druk weekend voor Wassenaarse politie

De politie in Wassenaar heeft afgelopen zaterdag twee personen aangehouden in verband met de diefstal van katalysatoren. Een oplettende voorbijganger zag de diefstal gebeuren en belde meteen 112. De verdachten zijn een 28-jarige man uit Den Haag en een 30-jarige man uit Delft. Ze probeerden bij het zien van de politie nog weg te komen, maar agenten wisten hen toch aan te houden.

Ook zondag nam de politie in Wassenaar geen dagje vrij. Toen werd een uitgebreide rollerbankcontrole gehouden, waarbij een dertigtal brom- en snorfietsen werden gecontroleerd. Twee bestuurders kregen een bekeuring voor het niet dragen van een goedgekeurde helm en ook werd er een proces-verbaal uitgeschreven voor het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

Tenslotte werden er acht WOK-meldingen opgemaakt. Dat staat voor ‘Wachten op keuren’ en betekent dat de eigenaar de brom- of snorfiets opnieuw moet laten keuren bij de RDW. Dat gebeurde omdat de snelheid van deze brommers was hoger dan de toegestane constructiesnelheid.

112 Sleutelstad Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×