(Foto's: Regio15)

Stoffelijk overschot gevonden bij strandje Leiderdorp

In het water van de Vadedoplas bij de Boomgaardlaan in Leiderdorp is vanavond rond 19.30 uur het lichaam van een dode man gevonden. Duikers van het arrestatieteam van de politie werden opgeroepen om het stoffelijk overschot te bergen.

De hulpdiensten, waaronder een politie- en traumahelikopter, kwamen in eerste instantie met spoed ter plaatse toen gemeld werd dat er een persoon te water was geraakt. Ter plaatse bleek het te gaan om een overleden persoon. Het stoffelijk overschot lag langs de kant van het water in het riet.

Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om de sinds 24 maart vermiste Aart Nuis. Dat heeft de politie vrijdagmorgen bekend gemaakt. Er is geen sprake van een misdrijf.

112 Sleutelstad Leiderdorp Vermiste man Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×