(Foto: Regio15).

Lichaam dode man is vermiste politieman

Het stoffelijk overschot dat donderdagavond rond 19.30 uur werd aangetroffen in het water van de Vadedoplas in Leiderdorp is dat van de sinds 24 maart vermiste Aart Nuis. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt. Er is geen sprake van een misdrijf.

De 38-jarige medewerker van de politie werd sinds zondagavond 24 maart vermist. Hij was die avond rond 20.15 uur voor het laatst te zien op camerabeelden van het Esso tankstation aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp.

Er werd de afgelopen tijd al meerdere keren naar de vermiste medewerker van de politie gezocht. Eerst in een vijver bij zijn woning aan de Prunusdreef en later ook in het Goybos bij Oud Ade waar tachtig leden van het Veteranen Search Team het bosachtige gebied doorzochten. Die zoektochten bleven allemaal zonder resultaat.

Bij het strandje in Leiderdorp is de politie donderdag een groot deel van de avond bezig geweest met het bergen van het lichaam. Even na 22.00 uur werd het lichaam door duikers van een arrestatieteam in samenwerking met de forensische opsporing van de politie uit het water gehaald.

112 Sleutelstad Leiderdorp Vermiste man Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×