Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die Nuis de afgelopen tijd nog hebben gezien of gesproken. (Foto's: Politie)

Vermiste politieman nog te zien op camerabeelden van benzinestation Leiderdorp

In de zoektocht naar de vermiste Aart Nuis uit Leiderdorp deelt de politie de laatst bekende bewakingsbeelden waarop hij te zien is. De 38-jarige man die als operationeel specialist werkzaam is bij de politie, is op zondagavond 24 maart nog bij het Esso tankstation geweest. Daarna ontbreekt ieder spoor.

Nuis is die avond om 20.17 uur gefilmd terwijl hij een aankoop doet bij de Esso aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp, vlakbij het Alrijne Ziekenhuis. Hij rekent af met zijn pinpas en verlaat de winkel.

De fiets en auto van Nuis zijn bij hem thuis gevonden, dus er wordt vanuit gegaan dat hij lopend is vertrokken. Vooralsnog heeft de politie geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dat neemt niet weg dat de familie van Nuis zich grote zorgen maakt.

Verzegeld
De woning van de Leiderdorper is verzegeld geweest, omdat er binnen nog onderzoek gedaan moest worden. In het afgelopen week is er op meerdere plekken gezocht. Zo is een vijver aan de Prunusdreef doorzocht en heeft de politie samen met het Veteranen Search Team een zoekactie gehouden in het Ghoybos in Oud Ade.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die Nuis de afgelopen tijd nog hebben gezien of gesproken, ook na zondagavond 24 maart. Verder is alle informatie over zijn huidige verblijfplaats welkom.

Camerabeelden
Ook wil de politie graag nog meer camerabeelden uit de buurt zien, in de hoop dat Nuis daar op staat. Wie nog beelden heeft uit de periode van zondag 24 maart 20.30 uur tot maandag 25 maart 16.00 uur, wordt gevraagd die op te slaan en dit te melden.

De vermiste man is lang, zo’n 1,95 meter. Verder heeft hij donkergrijs haar en bruine ogen. Hij droeg vorige week zondag een zwarte jas met zes knopen aan de voorkant, een lichte broek en donkere schoenen.

Leiderdorp Maatschappij Vermiste man Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×