(Archieffoto: Regio15)

Burgemeester sluit pand in Zoeterwoude vanwege vondst hennepkwekerij

Burgemeester Fred van Trigt van de gemeente Zoeterwoude heeft vandaag een pand aan de Nijverheidsweg voor een periode van drie maanden laten sluiten. Eind februari ontmantelde de politie een professioneel opgezette hennepkwekerij in dit pand.

Van Trigt over de sluiting: “In onze gemeente is het belangrijk dat we blijven zorgen voor een leefbare en veilige omgeving. Dat is ook de reden dat ik opdracht gegeven heb tot sluiting. Zo kan iedereen zien dat we dit soort zaken niet toestaan in Zoeterwoude.”

De fysieke sluiting van het pand betekent dat er zegels op de deuren en ramen geplaatst zijn en een sluitingsbiljet is bevestigd.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×