Wethouder Paul de Bruijn ondertekent het samenwerkingsconvenant. (Foto: Gemeente Voorschoten)

Voorschoten neemt deel aan Hollandse Plassen

Wethouder Paul de Bruijn heeft maandag zijn handtekening gezet onder het gemeentelijk samenwerkingsconvenant van de Hollandse Plassen. Voorschoten sluit zich hiermee aan bij gemeenten als Alpen aan den Rijn, Aalsmeer, Teylingen, Haarlemmermeer en Nieuwkoop.

Platform de Hollandse Plassen zet zich met ondernemers en gemeenten in om het Hollandse Plassengebied verder te ontwikkelen en te bouwen aan bereikbaarheid en naamsbekendheid. Dat gebied betreft onder andere Braassemermeer, Kagerplassen en Vlietland.

Voor Voorschoten heeft de samenwerking potentie. De wethouder: “Met onze ligging aan de Vliet, tegenover Vlietland en bestaande plannen vanuit de ontwikkelvisie centrum, met daarnaast ook aandacht voor de Hollandse Plassen-ontwikkeling in de regionale investeringsagenda van Holland Rijnland, biedt dit kansen voor het stimuleren van de mogelijkheden van pleziervaart en de lokale Voorschotense economie.”

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×