Foto: Portaal

176 nieuwe energiezuinige appartementen in de Kooi

Woningcorporatie Portaal start na de zomer met de bouw van 176 energiezuinige sociale huurappartementen aan de Corantijn- en Paramaribostraat. Deze woningen vervangen drie verouderde appartementengebouwen uit de jaren 60. Deze week wordt er gestart met de asbestsanering, 

Om de buurtbewoners te betrekken en te informeren, organiseerde Portaal vorige week een inloopavond. Toen werden de bouwplannen gepresenteerd en konden er vragen gesteld worden. De meeste vragen gingen over het parkeren. Door de sloop en bouw vervallen tijdelijk een aantal parkeerplaatsen in de wijk, wat de parkeerdruk verhoogt. Vooral bij activiteiten in het zwembad.

De nieuwe appartementen zullen naar verwachting eind 2026 klaar zijn.

 

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×