Abri's gehackt in Leiden

Actievoerders van Extinction Rebellion Leiden hebben abri’s in Leidse bushokjes gekraakt en roepen de gemeente op om reclames voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens te verbieden. Door heel Leiden hebben rebellen zonder toestemming posters in abri’s vervangen door posters waarop staat: “Stop reclames die ons de klimaatcrisis invliegen”.

Deze actie maakt deel uit van een internationale actieweek tegen reclame, sponsoring en greenwashing van luchtvaartmaatschappijen. De acties komen op een moment dat luchtvaartmaatschappijen te maken krijgen met steeds meer wet- en regelgeving vanwege hun ‘greenwashing’ claims. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×