Burgemeester Tjarda Struik en presentator Rudo Slappendel (Foto: Erik van Oosten)

Gemeente Leiderdorp wil inbraken bij bedrijven aanpakken

De gemeente Leiderdorp heeft een brief gestuurd naar alle bedrijven in Leiderdorp, om aandacht te vragen voor de vele bedrijfsinbraken van de afgelopen tijd. Dit zei burgemeester Tjarda Struik in gesprek met Rudo Slappendel, voor het Unity televisieprogramma ‘Het gesprek met de burgemeester’.

In de afgelopen periode zijn veel Leiderdorpse bedrijven het slachtoffer geworden van inbrekers. In de brief worden praktische tips gegeven om inbrekers te ontmoedigen. Verder geeft de burgemeester aan dat opnames van videodeurbellen kunnen helpen bij het opsporen van dieven.

Het gesprek is maandagavond vanaf 18.00 uur te zien op televisie bij Unity en wordt tot dinsdag 17.00 uur, ieder uur herhaald.

Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×