Foto ter illustratie (Foto: Sleutelstad)

Fors minder storingen aan Voorschotense straatverlichting

PvdA en GroenLinks in Voorschoten hebben onlangs raadsvragen gesteld over de vele storingen aan de straatverlichting. Waarbij wethouder Hubert Schokker dit eerst in de media afdeed als storingen via energieleverancier Liander, blijkt nu dat het grootst aantal storingen voor verantwoordelijk van de gemeente Voorschoten was. 

In de eerste drie maanden van dit jaar waren er 281 unieke storingen, 247 storingen waren voor de verantwoordelijkheid van de gemeenten en slechts 34 voor Liander. Dit bleek uit antwoord op de vragen van de twee partijen. 

De straatverlichting werkt volgens Wethouder Schokker overigens weer op nagenoeg alle plekken in het dorp en het probleem heeft nu de aandacht.

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×