Wesley Klein tijdens zijn eigen concert in de Nobel. (Foto: ROSORIGINAL)

Wesley Klein speelt voor uitverkochte Nobel

De Leidse volkszanger Wesley Klein gaf vrijdagavond een concert in een uitverkocht poppodium Nobel in Leiden. Niet alleen de zanger zelf trad op, er waren ook gastartiesten als Monique Smit, Danny Froger en Rutger van Barneveld. 

Wesley kijkt terug op een geslaagde avond: “Ik kijk terug op een topavond, wat zeker naar meer smaakt. De energie wat die ik van de mensen kreeg was echt fantastisch. Ook het spelen met een liveband is het geweldig.”  Voorzichtig blikt de zanger al vooruit op de toekomst. Zo bekijkt hij momenteel of hij met deze show door het land kan touren en zou hij graag in een grote zaal als AFAS Live in Amsterdam een concert organiseren.

Wesley Klein won in 2010 de talentenjacht Popstars bij SBS6 en verkreeg daarmee landelijke bekendheid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×