(Foto's: AS Media)

Traumahelikopter landt in Energiepark voor medisch noodgeval

In verband met een medische noodsituatie in een woning in de Koningstraat in Leiden Noord, is maandagavond rond 18.40 uur een mobiel medisch team geland in het Energiepark. De traumahelikopter bracht het traumateam snel op de plaats van bestemming.

Naast de trauma-arts kwamen ook meerdere ambulances en de brandweer naar de betreffende woning om medische hulp te verlenen. Het traumateam heeft een zogenoemde ECMO ingezet. Dat is een machine die de functie van het hart en de longen over kan nemen.

Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×