(Foto: Regio15)

Massale vechtpartij bij vluchtelingenopvang in Voorschoten

Bij de opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Veurseweg in Voorschoten heeft vanmorgen een grote vechtpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.

Rond 11.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen over de vechtpartij bij de noodopvanglocatie van het COA die is gevestigd in Van der Valk hotel De Gouden Leeuw. Hierop zijn meerdere politie-eenheden met spoed ter plaatse gegaan.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat er sprake was van een flinke vechtpartij. Omdat de vechtpartij snel gesust was, zijn er geen aanhoudingen verricht. Voor zover bekend raakte er niemand noemenswaardig gewond. Een grote groep bewoners stond op het parkeerterrein. Zij zijn na het incident onder toezicht weer toegelaten tot het gebouw.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×