Vinders van de goudgekleurde stenen kregen een cadeaupakket. (Video: Brigit Disseldorp)

Cadeau Lokaal viert 140-jarig bestaan Meelfabriek

De Meelfabriek in Leiden bestaat dit jaar 140 jaar. Om dat te vieren organiseerde Cadeau Lokaal, een cadeauwinkel van Gemiva op het terrein van de Meelfabriek, op woensdag een Happy Stone zoektocht in het Singelpark.

De medewerkers van Cadeau Lokaal hebben 140 stenen vrolijk beschilderd in de thema’s van de parken en verdeeld over het Ankerpark, Lakenpark, Speeltuin De Doorbraak, begraafplaats Groenesteeg en de tuin van De Meelfabriek. Van de 140 stenen zijn er 40 goudkleurig beschilderd. Vinders van de gouden stenen kregen een cadeaupakket aangeboden door de ondernemers in het Molengebouw en Riffellokaal van De Meelfabriek. Na afloop van de wandeling waren de deelnemers welkom bij Cadeau Lokaal voor een bezoek aan de winkel, een suikerspin of een workshop.

Cadeau Lokaal
Cadeau Lokaal is een winkel met een aanbod van onder andere, cadeaus, interieurartikelen, kaarten, boeken, verzorgingsproducten en meer. Als leer- en werkplek van Gemiva biedt Cadeau Lokaal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

In de winkel verwelkomt het team klanten, verzorgt verkoopactiviteiten en verpakt cadeaus. Bovendien werken ze samen met andere ondernemers op het terrein van De Meelfabriek en ondernemers in Leiden. Cadeau Lokaal helpt bij het terreinonderhoud, met veel plezier bereiden ze verse smoothies voor de bouwvakkers op het terrein of een lunch voor het Naaiatelier. Vanuit De Kwekerij, ook onderdeel van Gemiva, verzorgen ze cateringklussen.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×