BplusC verbetert de dienstverlening. (Foto: Louis Smit)

BplusC verbetert dienstverlening op website

BplusC heeft de eigen website volledig vernieuwd. “Hij is sneller en goed te gebruiken op mobiele apparaten en biedt een sterk verbeterde catalogus en aantrekkelijke selecties van leestips.” Dit heeft directeur Margot Nicolaes bekend gemaakt.

Naast de boekencollectie is ook het aanbod van e-books en luisterboeken beter vindbaar. Dat geldt ook voor de andere online diensten van de bibliotheek. BplusC heeft  bibliotheekvestigingen in het centrum van Leiden, Merenwijk, Stevenshof, de Kooi en Leiderdorp.

“Bibliotheekleden kunnen ook inloggen in ‘Mijn Bibliotheek’ en daar veel zaken die ze nu aan de balie regelen, op afstand zelf afhandelen, zoals verlengen, reserveren en betalen”, zegt Nicolaes met trots. “Blader door de vele activiteiten van het Taalhuis of het aanbod voor Leidse scholen. Alles in een nieuw jasje gestoken.” Eind mei presenteert BplusC op de website het nieuwe seizoen van lessen en cursussen muziek, dans, taal en beeldende kunst.

Vaardigheden
De dienstverlening van BplusC helpt Leidenaren bij hun persoonlijke ontwikkeling, zo luidt de missie van de organisatie. “Met de bibliotheek in jouw buurt en onze cursuslocaties dragen we iedere dag bij aan het vergroten van het leesplezier en van leesvaardigheid en digitale vaardigheid, de ontwikkeling van creatieve en culturele vaardigheden en burgerschap”, zo staat te lezen. “Dit doen we in samenwerking met onze partners en vooral met de Leidenaren zelf. Want bij ons is iedereen welkom.”

Cultuur Leiden Leiderdorp Maatschappij Onderwijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×