De banen zijn sinds enkele dagen in gebruik. (Foto's: Padelcommissie ZTPC)

Iedereen welkom bij openingsweekend Zoeterwoudse padelbanen

De padelbanen van ZTPC in Zoeterwoude Dorp zijn af en ook al in gebruik genomen. In het weekeind van 25 en 26 mei worden ze officieel geopend. Iedereen kan dan een kijkje komen nemen en ook zelf een balletje slaan. “Zo kun je zelf ervaren waarom dit de snelst groeiende sport van Nederland is”, zegt Rik van der Geest van de Zoeterwoudse Tennis en Padelclub.

Op zaterdag 25 mei is het de beurt aan alle leden én aspirant leden voor de padelinstuifmiddag. Van 12.00 tot 13.00 uur kan de jeugd met elkaar padellen en daarna kunnen van 13.00 tot 17.00 de volwassenen aan de slag. Die avond is ook het grote Padel-openingsfeest voor leden met als thema ‘Vintage Vibes’.

Zondag 26 mei kunnen álle Zoeterwoudenaars, Stompwijkers en andere belangstellenden een balletje komen slaan. Van 12.00 tot 16.00 uur is er ook dan weer een instuif, dus vooraf aanmelden is niet nodig. Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

Advertentie

Sport Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×