(Archieffoto's: Emile van Aelst)

Start voorverkoop 59e editie Jeugddorp Leiden

De tickets voor Jeugddorp Leiden 2024 staan al even online, maar in juni gaan de kaarten  in de voorverkoop. Het evenement dat al bijna zestig jaar een begrip is in Leiden, vindt dit jaar voor het laatst plaats op de locatie bij de Vliet.

Deze zomer van 29 juli tot en met 9 augustus kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar deelnemen aan verschillende dagen gevuld met huttenbouwen, knutselen, sport & spel, toneel en verschillende workshops.

Nieuw terrein
Jeugddorp wordt dit jaar nog op het terrein bij de Vliet georganiseerd, maar is volgende zomer op de velden van de atletiekvereniging in Leidse Hout. Jammer, vindt penningmeester Theo den Dekker, die spreekt van ‘nostalgie aan het oude terrein’. De kersteditie blijft wel nog bij het oude terrein plaatsvinden.

De voorverkoop is van 9.00 tot 13.00 op zaterdag 8 juni (De Kooi, Leiden), zaterdag 15 juni (Voorschoten), zaterdag 22 juni (Vijf Meiplein, Leiden) en op zaterdag 29 juni (Oegstgeest). Een dagkaart kost 7,50 euro en er is sinds dit jaar ook een strippenkaart (vijf bezoeken) van 35 euro te koop. Het is daarnaast mogelijk om op de dag zelf bij de deur kaartjes te kopen. Klik hier om alvast online kaarten te kopen.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×