Het belooft een voorstelling om op te eten te worden. (Foto: Anouk van Schie)

Musicalgezelschap Otis viert 35 jaar met een speciale voorstelling: Charlie en de Chocoladefabriek

Musicalgezelschap Otis uit Leiden bestaat 35 jaar. Dit vieren ze met een feestelijke voorstelling: Charlie en de Chocoladefabriek. Het is voor het eerst dat de musical door een amateurgezelschap wordt gespeeld. In november wordt hij in twee weekenden, zes keer opgevoerd.

Dat Otis een voorstelling plant is niet bijzonder. “Dat doen we elk jaar. Maar omdat we zoveel goede acteurs, zangers en dansers hebben kiezen we er meestal voor een overzichtsoptreden van verschillende losse stukjes. Dit jaar doen we het anders en spelen we één verhaal, dat van Charlie die een gouden wikkel vindt en met zijn opa naar de chocoladefabriek van Willy Wonka mag”, vertelt Otis-lid Anneleen Lucas.


Anneleen Lucas vertelt in De avond met Robbert over de jubileumvoorstelling van Otis.

Casts
Om ervoor te zorgen dat iedereen toch de kans krijgt om mee te spelen in de voorstelling werkt Otis met twee verschillende casts. “De ene groep speelt in het weekend van 8 en 9 november, de andere op 15 en 16 november. Als je dus speciaal voor iemand komt kijken is het wel belangrijk dat je even vraagt aan welke voorstelling hij of zij meedoet”, tips Lucas.

De voorverkoop start volgende maand. De voorstelling Charlie en de Chocoladefabriek is in Theater Ins Blau aan de Haagweg 6 in Leiden.

Cultuur Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×