(Foto: Chris de Waard)

Doeshavenconcert gaat niet door

Het Doeshavenconcert in Leiderdorp gaat dit jaar niet door. Er zijn onvoldoende vrijwilligers om het evenement te organiseren. De organisatie kijkt naar een alternatieve locatie, maar dat gaat voor de editie van dit jaar niet meer lukken. Het Doeshavenconcert zou dit jaar op vrijdag 5 juli plaatsvinden.

Het Doeshavenconcert is een avond vol muziek van lokale organisaties, zoals koren en artiesten uit de regio. De gemeente staat volgens de organisatie positief tegenover het vanaf volgend jaar organiseren van een alternatief evenement.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×