Er kwam rook uit het elektriciteitshuisje. (Foto's: Regio15)

Brand in elektriciteitshuisje: 1.700 woningen zonder stroom

In een elektriciteitshuisje aan de Haarlemmertrekvaart in Oegstgeest heeft vrijdagochtend brand gewoed. Omwonenden belden de brandweer toen ze zwarte rook uit het huisje zagen komen. Om veilig te kunnen blussen moest de stroom in het gebied worden afgesloten.

Een woordvoerder van Liander laat weten dat daardoor 1.700 woningen en bedrijven in Oegstgeest, Leiden en Warmond korte tijd zonder stroom gezeten. Om 9.15 uur was de brand geblust en had iedereen weer elektriciteit.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×