Padel zit tussen tennis en squash in. (Foto: Pixabay)

Miss Roos uit Zoeterwoude organiseert padelclinic voor het goede doel

Roos Hoppenbrouwers uit Zoeterwoude-Dorp is in december uitgeroepen tot Miss Beauty of Zuid-Holland. Een van haar taken als ‘miss’ is dat ze zich in moet zetten voor een goed doel. De miss uit Zoeterwoude koos voor het organiseren van een padelclinic. Op zondag 16 juni wordt de clinic gegeven bij de Zoeterwoudse Tennis- en Padelclub aan de Nieuweweg 2.

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kunnen deelnemers een uur deelnemen aan een padelclinic. “Het kost 20 euro per persoon, maar als je twee uur meedoet betaal je 35 euro in totaal”, legt Hoppenbrouwers uit in het radioprogramma De avond met Robbert. De opbrengst van de clinic is voor Simavi.


Miss Roos Hoppenbrouwers vertelt over de padelclinic in De avond met Robbert.

Water
“Het geld dat ik inzamel tijdens de padelmiddag gaat volledig naar de waterprojecten van Simavi. “In sommige landen is water en schoon sanitair niet veilig beschikbaar voor meisjes en vrouwen. Zij lopen gevaar en worden seksueel misbruikt terwijl ze op zoek zijn naar schoon water. Simavi zet zich in om ervoor te zorgen dat er voor deze vrouwen op een op een veilige manier water beschikbaar is”, legt Hoppenbrouwers uit.

Padelleraar
De lessen worden niet door de miss zelf gegeven. “Ik heb het pas één keer gedaan, dus daar heb ik een padelleraar voor gevraagd”, zegt ze lachend. Uiteraard is ze zelf wel bij de middag aanwezig. “En ik ga ook wel een balletje slaan”, belooft ze. Aanmelden kan via e-mail: roos.shoots@gmail.com of via een DM op Instagram.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×