Wereldhave puzzelt met grond oude gemeentehuis

Eigenaar van Winkelhof, Wereldhave, is druk aan het puzzelen met de grond naast het winkelcentrum waar voorheen het gemeentehuis stond. Dat vertelde wethouder Gebke van Gaal maandagavond in de gemeenteraad. “Er wordt momenteel gekeken wat er mogelijk is in het gebied.”

Er zijn al langer plannen voor woningbouw op het grasveld waar ooit het gemeentehuis stond. Onderhandelingen klapten in het verleden om diverse redenen. Raadslid Janssen van de CU-SGP vroeg in november vorig jaar aan de wethouder om de gesprekken weer op te starten. De hoge woningnood maakt dat in zijn ogen hard nodig. Hij moet echter nog even geduld hebben. Van Gaal verwacht niet eerder dan tegen het einde van het jaar met een voorstel bij de raad terug te kunnen komen. “Er wordt druk gewerkt nu, meer kan ik er niet over zeggen.”

Advertentie

Leiderdorp Nieuws Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×