(Foto's: Regio15)

Woning overleden Leidenaar verzegeld; politie gaat uit van misdrijf

De persoon die donderdagavond dood is aangetroffen in een woning in de Korte Langestraat in Leiden is een 38-jarige Leidenaar. De politie gaat uit van een misdrijf en is dringend op zoek naar getuigen.

De politie kreeg donderdag rond 19.30 uur de melding over het aantreffen van een overleden man in de woning aan de Korte Langestraat in Leiden. Er werd direct een  opsporingsonderzoek gestart om de omstandigheden naar het overlijden te onderzoeken. De politie heeft ook vrijdagochtend nog onderzoek gedaan in het huis. Specialisten van de Forensische Opsporing (FO) zijn in witte pakken urenlang bezig geweest in de woning. Daarna werd de woning door hen verzegeld.

Getuigenoproep
Wie meer weet over deze zaak of op een andere manier informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn wordt dringend verzocht om contact op te nemen met de politie. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden. Bellen kan met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie delen kan ook via een tipformulier onderaan deze pagina op de website van de politie.

 

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×