(Foto: Robbert Beurse)

Vraag naar 750.000 kaartjes in 'Jochem-loterij'

“Absurd, onwerkelijk en ontzettend lief.” Jochem Myjer heeft op zijn Facebook-pagina haast geen woorden voor de overweldigende vraag die er deze week bleek te zijn voor de kaartjes van zijn nieuwste voorstelling ‘Net Alsof’. Er werden maar liefst 750.000 kaartjes aangevraagd.

Om meer mensen een kans te geven op kaartjes voor een van de 64 voorstellingen die Jochem Myjer dit jaar verspreid over het land speelt, besloot de Leidse komiek om ze voor het eerst via een loting uit te geven. “Om digitale wachtrijen te voorkomen en iedereen een eerlijke kans te geven.”

Maandag en dinsdag konden fans zich inschrijven voor maximaal vier kaartjes. Voor de 64 voorstellingen die Myjer vanaf september speelt, zijn 66.500 plekken beschikbaar. Met het enorme aantal aanvragen in de ticketloterij hebben fans zes procent kans om een kaartje te mogen kopen. Aanstaande maandag krijgt iedereen die zich heeft aangemeld bericht.

Schrale troost voor mensen die buiten de boot vallen, Jochem Myjer speelt hierna nog een seizoen en dan ook in grotere zalen. “Dan is er dus meer kans op een plek”, geeft Jochem de fans nog wat hoop.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×