Niemand raakte gewond bij de aanrijding tussen een stadsbus en een personenauto. (Foto: Regio15)

Verkeerschaos rond Lammenschansplein en N206

Door twee aanrijdingen die kort na elkaar plaatsvonden op nog geen honderd meter afstand van elkaar, is woensdagmiddag een flinke verkeerschaos ontstaan rondom het  Lammenschansplein, de Voorschoterweg en de Europaweg in Leiden. Ook op de afritten van de A4 bij Leiden/Zoeterwoude stond een file.

Eerst was er een kop-staartaanrijding tussen drie personenauto’s en daarna een aanrijding tussen een stadsbus en een personenauto. Voor zover bekend vielen bij geen van de ongevallen gewonden.

Bij het ongeluk van de stadsbus met de personenauto lijkt het mis te zijn gegaan bij het invoegen op de Europaweg vanaf het Lammenschansplein. Beide voertuigen liepen schade op. Politie en de provincie Zuid-Holland kwamen ter plaatse om het verkeer zo goed mogelijk in goede banen te leiden.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×