De brandweer viste de telefoon uit de ondergrondse container. (Foto: AS Media)

Brandweer vist telefoon uit ondergrondse afvalcontainer in Leiderdorp

De brandweer heeft een inwoner van Leiderdorp ‘gered’ nadat hij zijn telefoon in de ondergrondse afvalcontainer aan de Poortwacht had laten vallen. Verschillende pasjes zaten in het hoesje van de telefoon, waardoor de man ten einde raad was.

Rond 20.45 uur was de brandweer ter plaatse. Met een ‘grijper’ lukte het binnen korte tijd om de telefoon uit de container te vissen. De onfortuinlijke Leiderdorper was blij en belooft de brandweer binnenkort te trakteren op iets lekkers.

112 Sleutelstad Leiderdorp Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×