Het Magic Circus doet weer een rondje Leidse regio. (Foto: Emile van Aelst)

Magic circus doet Leidse regio aan met voorstelling Bagage

Het Magic Circus komt met de nieuwe voorstelling BAGAGE naar onze regio. De artiesten van het stadscircus torsen koffers vol kunsten met zich mee als de de komende tijd Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden aandoen. “Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken”, lacht circusdirecteur Piet-Hein Out.

Dit jaar reizen artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland met het Magic Circus mee. “Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek.”

Het circus houdt vanaf volgende week een hele serie voorstellingen in onze regio. Dinsdag 13 tot en met donderdaf 15 augustus op het Engelendaal bij Winkelhof in Leiderdorp, zaterdag 17 tot en met maandag 19 augustus bij Winkelcentrum Lange Voort aan de Lijtweg in Oegstgeest, dinsdag 20 en woensdag 21 augustus op het Burgemeester Van der Haarplein in Voorschoten en tenslotte van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf dertig minuten voor elke show aan de circuskassa.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×