Tom Stapper en Rianne van der Reek en Charly Hoppe en Yuri Guérin treden op 3 oktober in het huwelijk. (Foto: 3 October Vereeniging)

Trouwen op 3 oktober: gelukkige stellen bekend

Trouwen op 3 oktober. Welke Leidenaren willen dat nou niet. Maar het kon nooit. In het kader van de speciale jubileumviering van Leidens Ontzet is die mogelijkheid er dit jaar wel. De 3 October Vereeniging en de gemeente Leiden hebben het mogelijk gemaakt dat in de ochtend twee stellen in het huwelijk treden in het Leidse stadhuis.

Sinds Valentijnsdag konden stellen zich opgeven en hoefden daarbij maar aan één voorwaarde te voldoen. Ze moesten een mooi 3 oktober liefdesverhaal hebben. Dat hadden Tom Stapper en Rianne van der Reek en hetzelfde geldt voor Charly Hoppe en Yuri Guérin. Zij sluiten een echt Leids 3 oktober-huwelijk.

In de aanloop naar die speciale gebeurtenis mochten ze al even een kijkje nemen op de plek waar het over iets minder dan twee maanden allemaal gaat gebeuren. Na de huwelijksvoltrekking gaan de twee echtparen meteen op huwelijksreis. In Leiden, want ze rijden mee in de Grote Optocht.

Leiden Maatschappij Leidens Ontzet 2024


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×