Het Limes Aquaduct gezien vanaf de Hoge Rijndijk. (Foto: Chris de Waard)

A4 dit weekend dicht voor al het verkeer

Rijkswaterstaat sluit de hoofdrijbaan van de A4 richting Den Haag dit weekend af om onderhoud aan de snelweg mogelijk te maken.

De weg gaat ter hoogte van Leiden dicht van vrijdagavond 6 september tot en met maandag 9 september 2024. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. “Houd rekening met meer dan dertig minuten extra reistijd”, zo waarschuwt de wegbeheerder.

Gladgestreken
In opdracht van de Provincie Zuid-Holland voert aannemer COMOL5 werkzaamheden uit aan het asfalt. Door de slappere ondergrond zijn er oneffenheden ontstaan in het wegdek rond de nieuwe Rijnlandroute. “Die worden dit weekend gladgestreken”, zoals een woordvoerder van COMOL5 het noemt. Daarna zou het asfalt weer langere tijd mee kunnen gaan. Volgens de aannemer gaat het om de laatste grote restpunten die nog opgelost moesten worden na de opening van de N434 en de Corbulotunnel.

Limes aquaduct
De A4 richting Den Haag wordt vanavond om 22.00 uur afgesloten tussen het Limes aquaduct en afrit 8 naar Leidschendam. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A44 en alleen lokaal verkeer kan gebruik maken van de parallelrijbaan van de A4. De weg gaat maandagmorgen om 05.00 uur weer open.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Wassenaar Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×