(Foto: Chris de Waard)

Heel Leiden Danst met Armin van Buuren, maar wel op afstand

De show ‘Heel Leiden Danst‘ die stadsgenoot Armin van Buuren geeft op de avond van 2 oktober belooft volgens de 3 October Vereeniging een van de hoogtepunten te worden in de jubileumviering ‘450 jaar 3 October’. De voorbereidingen op het spektakel zijn in volle gang.

Armin zelf staat op een geheime centrale locatie in het centrum van Leiden. Daar kan geen publiek bijkomen. “Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, vindt de show van Armin plaats op een besloten locatie”, aldus de 3 October Vereeniging.  Door het hele centrum van Leiden is de show te zien en te horen, omdat deze wordt getoond op grote schermen. Enkele locaties zijn al bekend gemaakt. Dat zijn het Garenmarktplein, de Vismarkt, de Lammermarkt en de Kippenbrug. Op deze plekken kan het publiek op 2 oktober van 23.00 uur tot middernacht de show ervaren. Toegang is gratis. Er wordt nog gewerkt aan een aantal extra locaties. Zodra die bekend zijn, wordt de volledige lijst bekendgemaakt.

Vrijheid
Voorzitter Jurgen van der Velden van de jubileumcommissie verheugt zich op het laatste uur van 2 oktober: “Speerpunt van ‘Heel Leiden Danst’ is dat dit een feest is voor iedereen en dat heel Leiden zal ervaren in wat voor een bijzondere stad we leven.” Armin, die ieder jaar trouw Leidens Ontzet viert, liet eerder al weten dat hij ernaar uitkijkt om Leiden te verrassen ter gelegenheid van dit bijzondere jubileumjaar: “Dat echt héél Leiden samen de vrijheid viert, is wat dit zo’n bijzonder feest maakt.”

Garenmarktplein
Voor en na ‘Heel Leiden Danst’ kunnen feestvierders en muziekliefhebbers hun hart ophalen op het Garenmarktplein. De voor Leidenaren vertrouwde acts als O’nine en de Hermes House Band maken daar hun opwachting. Na het optreden van Armin gaat het feest daar tot in de kleine uurtjes door. DJ’s Reinier Haas, Soulbeach en Michael Christen zorgen voor een swingende opmaat naar 3 oktober zelf.

Advertentie

Leiden Link in Bio Maatschappij Leidens Ontzet 2024


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×