Werken met zzp’ers is in de bouw en andere bedrijfstakken heel gewoon. Maar is er geen sprake van schijnzelfstandigheid? (Foto: OVV Voorschoten)

Bijeenkomst over risico’s en gevolgen van schijnzelfstandigheid

Voorschoten kent honderden zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en menig bedrijf in het dorp laat zzp’ers werkzaamheden uitvoeren. Maar om je zelf zzp’er te mogen noemen of een zzp’er in te huren moet je wel aan allerlei regels voldoen. Met ingang van 2025 gaat de Belastingdienst veel strenger controleren of er sprake is van schijnzelfstandigheid bij een inhuur en eigenlijk moet worden gesproken van een dienstverband. De laatste jaren werd schijnzelfstandigheid stilzwijgend gedoogd, maar daar komt nu verandering in.

De Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) organiseert daarom een bijeenkomst op maandagavond 18 november van 20.00 tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Locatie is Het Wedde aan de Richard Wagnerlaan 85. De titel van de bijeenkomst is ‘Risico’s en gevolgen van schijnzelfstandigheid’.

Annemarth Hiebendaal en Jeffrey Kenens van OVV-lid TeekensKarstens behandelen dan uitgebreid de ingewikkelde materie.

Behalve de eigen leden worden nadrukkelijk ook andere zzp’ers en bedrijven uitgenodigd. Aanmelden kan op ondernemersverenigingvoorschoten.nl/bijeenkomsten.

Economie Maatschappij Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×