Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl
www.3voor12.vpro.nl/lokaal/leiden

Aanvang:

Zaterdag 18 december om 13.30 uur

Entree:

Gratis of €5,-

Club 3voor12 Leiden

Muzikale verrassingen van Leidse bodem met oude bekenden en nieuw talent. December-editie waarin traditiegetrouw de ‘3voor12 Leiden Song van het Jaar’ bekend gemaakt wordt. Hiervoor kan nog t/m 17 december gestemd worden!
Line-up:
WARE – crossover electropop
Een mooie mix van 80’s pop, Italo Disco, Brit Rock, New Wave en Electro. Melodieuze crossover van muzikale invloeden.
FRAE – R&B/pop
Met haar herkenbare en soulvolle sound stort Frae haar hart uit in haar -door R&B beïnvloedde- popsongs. Een stoere mix van sexy electronics met een vocal die barst van de energie en oprechtheid in combinatie met warme sounds en mooie zanglijnen. In een dynamische liveshow zoekt ze de grens op vuur en integriteit. Donker, met een lichtroze randje.
Phoenix Rivers – Indie/Folk
De Leidse band Phoenix Rivers werd geboren aan de vooravond van de pandemie en kreeg daarmee de jeugd die elk kindsterretje verdient: deels opgesloten en deels voor de camera. Muzikaal tapt Phoenix Rivers uit jaren aloude Indie-vaatjes: Velvet Underground, Replacements, Dinosaur Jr, Mountain Goats, Modest Mouse en Pavement/Silver Jews; net niet dansbare indiefolk, met messcherpe teksten.
De Clubavonden van 3voor12 Leiden bieden vier keer per jaar een podium aan lokale en regionale muzikanten. Daarbij draagt de organisatie actief bij aan een gezond en eerlijk speelveld voor de popsector.
Vaste zitplaatsen en 1,5 meter zijn van toepassing. Tickets zijn gratis óf €5,-. Waarom zou je dan €5,- betalen?? Omdat je daarmee de Leidse muziekscene ondersteunt.

Gepubliceerd: 10 december 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×