Locatie:

De Bakkerij, Oude Rijn 44b, Leiden

Aanvang:

Woensdag 1 december

Einde:

Donderdag 23 december om 17.00 uur

Write for Rights 2021: Schrijf een brief en verander een leven

Wereldwijd worden mensen onterecht gevangengezet, bedreigd, gemarteld en getroffen door groot onrecht. Voor hen houdt Amnesty International elk jaar rond 10 december een brievenactie. Overal ter wereld klimmen mensen in de pen om autoriteiten aan te schrijven. Dit jaar kunnen mensen die mee willen schrijven een schrijfpakket ophalen bij BplusC aan de Nieuwsstraat in Leiden of De Bakkerij, Oude Rijn 44b en in Leiderdorp bij de Sterrentuin. Geschreven brieven kunnen daar tot en met 23 december ook weer worden ingeleverd. Ga voor meer informatie naar de website van Amnesty Leiden-Leiderdorp.

Gepubliceerd: 3 december 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×