Locatie:

Diverse locaties in Leiden | www.museumnachtleiden.nl

Wanneer:

Zaterdag 28 mei van 20.00 tot 23.30 uur

Entree:

Kosten vanaf 10,00 euro p.p.

Museumnacht Leiden

Een culturele avond voor jong en oud zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. Of komt hij toch bekend voor? Deze veertiende editie draagt het thema: Déjà vu. Beleef het mee!

Museumnacht Leiden wordt sinds 2009 in het gehele centrum van Leiden georganiseerd. De collecties van de musea staan centraal, maar door middel van muziek, theater workshops, interactieve projecten en nieuwe media wordt een nieuwe museumbeleving gecreëerd.

De organisatie werkt samen met verschillende musea in Leiden. Onder de deelnemers vind je onder andere Museum De Lakenhal, Japanmuseum Sieboldhuis, Naturalis Biodiversity Center, Rijksmuseum Boerhaave, Rijksmuseum Van Oudheden, Museum Volkenkunde, Molenmuseum de Valk, CORPUS ‘reis door de mens’, de Hortus botanicus, de Oude Leidse Sterrewacht en Erfgoed Leiden en Omstreken.

De afterparty zal dit jaar plaatsvinden in de Gebr. de Nobel.

 

 

 

 

Gepubliceerd: 29 april 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×